hot_post in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS) Author Topic: New to forum  (Read 726 times)

Offline Ccuda

  • Trade Count: (0)
  • Small Block
  • **
  • Location: Bethel Park,Pa
  • Posts: 12
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #15 on: April 25, 2021, 08:10:39 AM »
Dakota, Thx for the quick response. Summer is approaching and I canít wait to get her going. I do disconnect her every time do work. I did hear the year one harnesses were the best.Not claiming to be an expert but  Iíve rewired at least 4 cars now and have had great success with Painless wiring. I believe itís a fairly easy conversion but?,as you know what happens when vendors say it easy. I never dealt with Mopar wiring before and the schematics are different from Gm and Ford. The relay fix sounds good for the headlights. That system is working fine now.
Ccuda

Offline Ccuda

  • Trade Count: (0)
  • Small Block
  • **
  • Location: Bethel Park,Pa
  • Posts: 12
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #16 on: April 25, 2021, 08:48:36 AM »
dodj, I bought the ignition wiring from RockAuto.it has an extra Black wire Iím going to disconnect from what Iíve read itís not required. Last 2 small red wires go to key buzzer but schematics show one of them coming from emerg.flashers ??? Cody said thatís right and my wiring does reflect that, but what about Mopar Schematics??
 Not sure where the smoke came from exactly. Looks to be from under the steering wheel/dash area. It happened twice now. First when I was checking for the first time if the flashers were working. The second after I installed a new Turnsignal harness I bought from C.I. . Now I bought the Ignition switch harness and Iím waiting for a new Ignition lock cyl. The last one was JB welded and the key got stuck when I tried to remove it. As far as flashers go The car came with the standard 552 flashers, Then I used the EF32RL Flashers recommended for LEDs since the flashers were flashing too fast initially then slowed down to almost nothing when I noticed the smoke. I rechecked and didnít see any Led bulbs for brake and Turnsignals were the 1157ís. One last thing is thereís no dimmer switch? Iím stumped buddy?

Offline usraptor

  • Trade Count: (0)
  • Six Pack
  • ****
  • Location: Utah, USA
  • index in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
  • Posts: 1282
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #17 on: April 25, 2021, 03:58:59 PM »
 :welcome: from Utah.  Beautiful car.  Hopefully you get your electrical issue solved soon and get it on the road.  :banana:

E-Bodies Cuda Challenger Message Forum

xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #17 on: April 25, 2021, 03:58:59 PM »

Offline Smallblock340

  • Trade Count: (0)
  • Big Block
  • ***
  • Location: Netherlands
  • index in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
  • Posts: 275
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #18 on: April 26, 2021, 08:40:48 AM »
Smallblock340,  Checked out ur YouTube, Great looking Challenger! What kind of HP did you get from the Dyno test?
Thanks!
The Dyno Chart says 314 Hp @ 5864 rpm, 442 ft-lbs @ 3200 rpm  :)
Maurice

1972 Challenger Rallye 340 Auto in GB5 Bright Blue Metallic
https://www.youtube.com/watch?v=MBG3SAJE_NQ

Offline Ccuda

  • Trade Count: (0)
  • Small Block
  • **
  • Location: Bethel Park,Pa
  • Posts: 12
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #19 on: April 29, 2021, 04:41:33 PM »
dodj,  Followed your advice and isolated the front and rear. Found a short in the front where I added eyebrow spoilers and the left side fender turn signal got pitched in the nut used to to tighten the eyebrow. After disconnecting the front harness I ran power to both turn signals through the the front connector.With a power probe) Also disconnected the road lamps for there was no relay installed. Hooray! After connecting everything  back up the flashers work perfect.  However! Same problem with the left turnsignal and left turnsignal dash light. Iím in the process of putting the steering wheel back together so I can at least take the car to a few cruses and shows this summer. Donít need the road lights and will sacrifice the front left turnsignal for now. Did a continuity test on the left turnsignal bulb and light green line at the harness and it checked out. Sent power from the connector to the left turnsignal bulb and nothing! What am I missing? I also bought the power probe ect 3000 short finder. No short there either? Hope this wasnít too confusing. Carl

Offline JS29

  • Trade Count: (3)
  • E-Body Wizard
  • *****
  • Location: Lee Center NY
  • index in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
  • Posts: 5706
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #20 on: April 30, 2021, 06:05:34 AM »
Feed back from the left front socket it's self?  :huh:

Offline Ccuda

  • Trade Count: (0)
  • Small Block
  • **
  • Location: Bethel Park,Pa
  • Posts: 12
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #21 on: April 30, 2021, 03:08:25 PM »
Finished rewiring the ignition switch and double checking all other connections for shorts or opens. Finally all turnsignals and emergency flashers are working with no smoke. Thanks for all your help. Nice to see things work out and no heavy garage bills.

E-Bodies Cuda Challenger Message Forum

xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #21 on: April 30, 2021, 03:08:25 PM »

Offline Ccuda

  • Trade Count: (0)
  • Small Block
  • **
  • Location: Bethel Park,Pa
  • Posts: 12
    • Share Post
xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #22 on: April 30, 2021, 03:10:21 PM »
Finished up with checking all connections and all turnsignals and Emergency flashers work well. Thank for your feedback.

E-Bodies Cuda Challenger Message Forum

xx in New to forum in New Members Introductions (ROSEVILLE MOPARTS)
Re: New to forum
« Reply #22 on: April 30, 2021, 03:10:21 PM »


Share via delicious Share via digg Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via stumble Share via tumblr Share via twitter Share via whatsapp

clip
new to forum

Started by NorthStar71

19 Replies
991 Views
Last post January 03, 2021, 12:22:27 PM
by blown motor
clip
Anyone on this forum own or know this AAR?

Started by YellowThumper

5 Replies
854 Views
Last post August 26, 2017, 08:46:14 PM
by RUNCHARGER
xx
Here for the C-C forum

Started by kjwalters

17 Replies
1018 Views
Last post April 25, 2017, 04:48:35 AM
by kjwalters
xx
Forum was down for a bit....

Started by Cuda Cody

78 Replies
3828 Views
Last post September 26, 2017, 07:24:16 PM
by Cuda Cody
xx
Another guy from the C-C forum

Started by MoparJunkie

19 Replies
1304 Views
Last post May 07, 2017, 07:54:06 PM
by jimynick